Jobba hos oss

Verkstadsadministratör och Reservdelsman

Information om tjänsten

Hagmans Bilservice söker en Verkstadsadministratör och Reservdelsman
Strävar du efter kvalitet i ditt dagliga arbete? Är du samtidigt effektiv, noggrann samt uppskattar duktiga och trevliga kollegor? Då tror vi att du kommer trivas hos oss!
Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett snabbväxande företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande.

Information om tjänsten

Som Verkstadsadministratör och Reservdelsman har du det övergripande ansvaret för verkstadens administration och reservdelshantering. Dina viktigaste uppgifter kommer vara reservdelsbeställning, hantering utav reservdelslagret och assistera vid fakturering. För att säkerställa kvalitén är du en av personerna som ansvarar för kontakten med inbokade kunder vilket bl.a. innefattar hantering av arbetsorder samt skriva in och lämna ut bilar. Du ansvarar för logistiken för att verkstadens produktivitet och drift optimeras. Du kommer även att bedöma garantianspråk, bearbeta kundreklamationer, sköta prissättning, ta hand om fakturor och vägleda kunderna i tekniska frågor.

Arbetsuppgifter

 • Skapa Arbetsordrar
 • Prissätta/Fakturera
 • Reservdels hantering 
 • Försäljning/merförsäljning verkstad
 • Kundhantering/Servicerådgivning

Vi söker dig som

Vi söker en person med godkänd gymnasieutbildning, gärna fordonstekniskt program, som arbetat i liknande befattning tidigare. Har du erfarenhet från kundmottagning i verkstadsmiljö är det meriterande. Du har god förståelse för servicemarknad och dess processer, innehar administrativa färdigheter och har god telefon- och datavana och bred kunskap inom IT-system. Har du erfarenhet av systemet CABAS är detta en stor merit.
Du bör behärska svenska och engelska väl, både i tal och skrift. Genomförda och godkända ledarskapsutbildningar är meriterande och B-körkort är ett krav.

Ansök här

Fält med * är krav. Övriga är valfria.

 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (Endast Word,RTF,PDF)
  (max 50 MB)
 • (max 50 MB)

START: 
2021-02-10

OMFATTNING: 
Heltid
ARBETSTIDER:

07:00 - 16:00
08:00 - 17:00

LÖN: 
Marknadsmässig Lön