hagmans-bilservice-logo-1

Tjänster

Några av tjänster som vi erbjuder idag

Våra tjänster

Där expertis möter noggrannhet för bilens bästa

Med en lång tradition av förstklassig bilservice, står Hagmans Bilservice för kvalitet, pålitlighet och genuin omsorg för ditt fordon. Från rutinmässiga kontroller till komplexa reparationer – vårt team av experter ser till att din bil får den vård den förtjänar.
Expertis. Pålitlighet. Precision.

Hos Hagmans Bilservice strävar vi efter högsta kvalitet i allt vi gör, från rutinservice till detaljerade reparationer.

Vad vi erbjuder

Dagens bilvård för morgondagens fordon.

Bilservice

Som bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. En bra tumregel kan vara att serva bilen minst en gång om året.

Däck & Fälg

Vid varje skifte kontrollerar vi däckens lufttryck och kondition. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut. Vi erbjuder nya däck till ett väldigt konkurenskraftigt pris.

Assistans

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle.

4-hjulsinställning

För att minska däckslitaget och förbättra väghållningen samt dra ner på bränsleförbukningen är det bra att kontrollera att din fram- och bakvagn är rätt inställda.

Bilglas & Stenskott

Ett stenskott kan lätt bli en spricka som riskerar din körsäkerhet. Genom att låta laga ditt stenskott blir vindrutan lika stark som före skadan

AC-Service

Ett väl fungerande AC-system ger förbättrad bränsleekonomi, samt ett behagligare kupéklimat som också bidrar till säkrare körning.

Diagnos

Med modern utrustning och god erfarenhet utför vi felsökningsdiagnos på din bil för ett väldigt förmånligt pris.

Släcka 2:or

Vi utför reparation samt efterkontrollen utav anmärkningar/nedslag från bilprovningen. Kostnaden för efterkontroll är den samma som hos Bilprovningen eller övriga besiktningsorgan.