hagmans-bilservice-logo-1

Bilservice

Ditt förstahandsval för professionell bilmekaniker

SAAB Original Service

Oljebyte service

Från 1 795 kr
Du kan alltid välja den service som passar din bil, beroende på årsmodell och hur mycket du använder den. Är du osäker hjälper vi dig att välja den service som håller din Saab i toppskick. Självklart använder vi specialverktyg och diagnosutrustning för Saab och enbart äkta Saab Originaldelar.

3D-Service

Från 1 950 kr
En mycket prisvärd årlig service framför allt för dig som inte kör så mycket eller har en lite äldre Saab 9-3 eller 9-5. Vi tar hand om din bil och säkerställer motorns funktion och bilens driftsäkerhet. Vi kollar och justerar broms- och kylarvätska samt byter motorolja och oljefilter.

3DX-Service

Från 2 395 kr
Det här är en årlig service för dig som kör lite mer och därför behöver en mer omfattande genomgång av bilen. I servicen ingår mer underhåll och fler kontroller av viktiga funktioner och slitagedelar som avgassystem, däck och stötdämpare. Dessutom görs en utökad kontroll av bromssystemet.

3DXL-Sevice

Från 2 795 kr
Vår mest omfattande service för dig som verkligen vill vårda din Saab och säkerställa att hela bilen är i absolut toppskick, in i minsta detalj. Vi byter filter och olja samt utför grundliga kontroller av framvagn, avgassystem, bromssystem och andra viktiga delar.

Övriga märken

Glöm inte att vi tar även emot alla typer av bilmärken för både service och reparationer
När du gör en service av din bil hos oss så tar vi hand om din bil. Vi följer biltillverkarens serviceschema som gäller för just din bil. Enligt EU:s gruppundantag nämnt ovan kan du känna dig trygg i att din bils nybilsgaranti gäller även när du servat den hos oss, en Autoexperten Verkstad. I och med att vi följer biltillverkarens rekommendationer samt använder reservdelar som motsvarar originalkvalitet så uppfyller vi EU:s direktiv, därmed fortsätter bilens nybilsgaranti att gälla. Som kund hos oss får du alltid minst 2 års garanti på reservdelar. Vid service ingår även en assistansförsäkring, giltig i 12 månader.
Priser

Kontakta oss gärna så tar vi fram vad just din bil behöver.